torsdag 24. oktober 2013

Norconsult korrupsjon

En nylig avsagt dom fra Oslo tingrett i sak mot Norconsult og tre ansatte (Oslo tingretts). Hyesterett har frifunnet Norconsult - kokrim 28. Evaluering av Norconsult-saken med fokus p lederansvaret. Norconsultsaken har vrt banebrytende innenfor korrupsjon der det har vrt. Fryktet flgene av avvisningsplikten slapp foretaksstraff for.

Norconsult korrupsjon

Til tross for at Hyesterett fant at. Norconsult idmt seks mneders utestengelse FIVAS 18. Korrupsjon I straffebestemmelsene mot korrupsjon, som ble innfrt fra 4.

Norconsult - Videre har Norconsult 51 kontorer i andre norske byer, samt 32 kontorer i utlandet. Nyheter - Norconsult frifunnet i Hyesterett - Norconsult Norconsult aksepterer ingen former for konomiske misligheter eller korrupsjon. Vanskelig for norske selskaper unng korrupsjon i utlandet.

For medvirkning til grov korrupsjon i forbindelse med et vann- og avlpsprosjekt i Dar-es-Salaam i perioden. AS er Norges strste norskeide rdgivende ingenirselskap. To norconsultansatte ble dmt for korrupsjon, men selskapet ble ikke idmt. Korrupsjonslovgivningen og etterlevelse - Nr Lov og Rett.

Schjdt bisto Norconsult AS vant i Hyesterett

Norconsult dmt for korrupsjon - risikerer utestengelse fra fremtidige

Det norske ingenirselskapet Norconsult er i Borgarting lagmannsrett dmt betale 4 millioner kroner i bot etter at selskapet er funnet delaktig i. I 2003 fikk vi nye bestemmelser om korrupsjon og pvikningshandel i. Korrupsjon kan vre bestikkelser av beslutningstakere i.

Norconsult fikk knusende kritikk av Hyesterett for ha manglende fokus p. Da sivilingenir Stein Red srget for korrupsjon i Tanzania for at Norconsult skulle f et byggeprosjekt der, var det Norconsult som tjente p.

Norconsult frifunnet av Hyesterett Nyheter

Norconsult dmt for korrupsjon - risikerer utestengelse fra fremtidige. I en dom avsagt, er Norconsult AS dmt for korrupsjon.

I en sak om korrupsjon i forbindelse med foretaket Norconsults virksomhet i. Norske bedrifter og korrupsjon - konomi 7. Begrunnelsen for at Norconsult slapp foretaksstraff, har relevans til.

Syv r etter at Norconsult ble anklaget for korrupsjon i Tanzania, er saken n avsluttet. Nr saken n avsluttes syv r etter at den frst ble kjent for ledelsen, er det.

Norconsult idmt seks mneders utestengelse FIVAS

I ei KOKRIM -sak har Borgarting lagmannsrett ilagt Norconsult ein bot p fire millionar kroner for korrupsjon i samband med eit byggjeprosjekt. Forrige uke ble selskapet frikjent av hyesterett. Juni 2013 ble Norconsult AS frifunnet fra bli ilagt foretaksstraff for korrupsjon begtt av en ansatt. Schjdt bisto Norconsult AS vant i Hyesterett - Schjdt bisto Norconsult AS vant i Hyesterett. Toppledere kjenner ofte til bestikkelser - Aftenposten 15. Dersom en leverandr er dmt for f.eks.

Bot til Norconsult for grov korrupsjon i Tanzania - kokrim 16. Norconsult slapp s vidt unna foretaksstraff, men har vrt svartelistet av Verdensbanken for grov korrupsjon i en rrekke. For et r siden ble Kongsberg-gruppen siktet for grov korrupsjon i Romania.

For ovetredelse av straffelovens 276 a i forbindelse med at Norconsult AS. Kriminell - for bedriftens skyld BI Business Review 28. En av de ansatte i konsulentselskapet Norconsult hadde medvirket til korrupsjon i forbindelse med et utbyggingsprosjekt i Dar es Salaam i.

Tanzania, og hvor foretaket ble ilagt foretaksstraff i lagmannsretten. Iflge kokrim skal selskapet ha betalt betydelige belp i. Korrupsjon ute, reaksjoner hjemme : Norconsult-saken Denne empiriske studien er en underskelse av norske bedriftskunders reaksjoner p korrupsjon i utlandet utfrt av en av deres norske tjenesteleverandrer. Norconsult, ett av Norges strste ingenirselskaper, gikk i 2003 gikk inn i et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.