torsdag 13. juni 2013

Elektronisk helsekort for gravide

Sjokkerende og skandalst - IKT - Dagens Medisin 27. 4 En helhetlig svangerskapsomsorg Svangerskapsomsorg for friske gravide er et kommunalt ansvar og inngr som. Endelig blir det korrekt vekstkurve i helsekortet for gravide.

Elektronisk helsekort for gravide

Helsekortet som journalfringsdokument skal understtte faglig forsvarlighet i pvente av elektronisk helsekort for gravide. Av informasjon gjennom Norsk Helsenett og elektronisk helsekort for gravide. Hring - Utvikling av elektronisk helsekort for gravide. Alle er enige om at vi skal ha et elektronisk helsekort for. Helsekort for gravide er et relativt kort journalfringsdokument som skal understtte faglig forsvarlighet i pvente av elektronisk helsekort for. Forord Forprosjektet har i oppdrag etablere et godt grunnlag for et hovedprosjekt med pilotering av elektronisk helsekort for gravide.

Hensikten er at blant annet leger og jordmdre. Leger reagerer p at Helsedirektoratet lanserer ny papirversjon fremfor elektronisk helsekort for gravide. Sier nei til elektronisk helsekort - Tidsskrift for Den norske legeforening 13.

Fordi vi ser at dette ligger et stykke frem i tid, lager vi n en revidert utgave av papirversjonen. Men: for f dette til m helsekortet for gravide flyttes fra veske til skjerm, alts bli elektronisk. Hring - Ny papirversjon av helsekort for gravide 19. R2408 Forprosjektet Elektronisk Helsekort for gravide (EHG.

R2408 Forprosjektet Elektronisk Helsekort for gravide (EHG)

Bedre oppflging av fostervekst i nytt helsekort Landsforeningen

Elektronisk helsekort for gravide vil styrke forskning og behandling. Mange venter p et elektronisk helsekort for gravide.

Bedre oppflging av fostervekst i nytt helsekort Landsforeningen. Man hadde ikke satt av midler til en elektronisk versjon.

Helsekort for gravide - Legesidene for IT i helsevesenet Nye Retningslinjer for svangerskapsomsorgen kom juni 2005. En standardisert, elektronisk brukerevaluering br kunne utfres i forbindelse. Hring - Ny papirversjon av helsekort for gravide - 2. I det arbeidet skal gravide sikres en trygg og god oppflging underveis i svangerskapet.

2254) og Veileder for utfylling av helsekort for gravide(IS-2199). Alle er enige om at vi skal ha et elektronisk helsekort for gravide.

Nasjonal faglige retningslinjer for svangerskapsomsorgen Departementet vil samtidig be om at temaet vold mot gravide registreres i helsekortet for gravide nr det utarbeides ett nytt elektronisk helsekort. En plan for utvikling og pilotering av et hovedprosjekt for elektronisk helsekort. Iflge Helseminister Bent Hie str elektronisk helsekort for gravide imidlertid p planen i nasjonal handlingsplan for e-helse, og han vil ta opp behovet for.

Endelig blir det korrekt vekstkurve i helsekortet for gravide

Helsedirektorat har lagt frem forslag om p ny papirversjon av helsekort av gravide som Den. Det ppeker lege og forsker Liv Cecilie Thomsen ved. Et trygt fdetilbud Forslag til kvalitetskrav til fdeinstitusjoner. Sosial- og helsedirektoratet arbeider n med etablering av elektronisk helsekort for gravide. Hringssvar p ny papirversjon av Helsekort for gravide(IS-2253. 2007 og rapport IS- 1432 Fra veske til skjerm - elektronisk helsekort for gravide.

Masteroppgaver i helseinformatikk - Det medisinske fakultet - NTNU Ingrid Heitmann, Elektronisk Helsekort for gravide - Potensiale for strukturert representasjon med openEHR arketyper og maler. Nytt helsekort for gravide Helsekortet er ikke revidert siden 1984, og m oppdateres for gi en faglig forsvarlig tjeneste til gravide.

Med henvisning til brev fra Sosial- og helsedirektoratet 21.11. Elektronisk helsekort for gravide (PDF) Elektronisk helsekort for gravide. Elektronisk helsekort for gravide Helsesektoren har over lang tid signalisert behov for at dagens papirversjon for helsekort for gravide erstattes med et elektronisk helsekort for gravide for bidra.

And with an 80,000-mile treadwear warranty, these light truck. Bagging the Best Deals on Groceries - AOL Oct 21, 2011.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.