fredag 28. desember 2012

Studere i utlandet etter vgs

Du kan ta hele eller deler av utdanningen i utlandet. Studere i utlandet, Folkehgskole Leter du etter en utdanning innenfor - Folkehgskole. Veien etter videregende Mulighetene er mange etter videregende.

Studere i utlandet etter vgs

Studenttorget intervjuer tidligere studenter GoStudy - Studer i. Studier i utlandet: Kan man studere i utlandet etter videregende? Med generell studiekompetanse kan man studere p hgskole eller universitet.

Ikke uvanlig at man begynner tenke og drmme p engelsk etter kun kort tid. Det kan gis sttte til videregende utdanning i Norden ved godkjente. Studere i USA, f sportsstipend ved hjelp av KILROY En stor fordel ved studere i USA er at du kan ta hvilke fag du vil om det s er.

Rett fra videregende skole og ikke har noe hyere utdanning fra tidligere. Utdanning USA - EF Education First EF Education First tilbyr utdanning i USA for deg som nsker utvide. Alltid tenkt at det er smartest begynne rett p studier etter videregende. Da Lisa (20) nsket ta et frir etter videregende for reise, valgte hun like s.

Studier i utlandet - Vestfold fylkeskommune

Frir etter VGS EF Et Studier i Utlandet

Dette er en perfekt mulighet for deg som nsker studere i utlandet etter videregende. Om du vil ut til utlandet men er redd for st p egne ben kan du. Porsgrunn videregende skole (PVS) har ftt innvilget Erasmus midler.

Hvis du studerer i utlandet, kan du lre om andre kulturer, bli bedre p sprk og f en. American College of Norway Jeg visste at jeg ville komme tilbake etter utvekslingsret mitt p videregende, s det var ikke et sprsml om hvilken skole i USA, men mer om jeg ville bli borte. Drmmer du om studere i utlandet etter videregende? Frir etter VGS EF Et Studier i Utlandet Planlegg ditt frir i utlandet etter videregende. Frir: En pause fra skolen fr studiene?

For tre r siden da jeg begynte som elev ved Foss vgs var jeg en av disse. Jeg har veldig lyst til dra til en ranch i USA eller Australia, men ikke fr jeg er ferdig med videregende tror jeg. Fordeler og ulemper ved utdanning i utlandet Studere i utlandet 6.

Ta utdanning i USA etter videregende, hva med ta utdanning i California? Etter videregende har mange lyst til reise og utforske verden.

Studere etter videregende Det finnes mange alternativ for studier etter videregende. Studier i utlandet - Ta Utdanning Planlegger du studere i utlandet, har du mange spennende studieland velge mellom.

Vil du studere i utlandet etter videregende, kan du for eksempel ta. Det er mange muligheter etter videregende skole. Man kan ogs velge studere i utlandet p egen hnd eller ta hjelp av en utenlandsformidler. Utdanning i utlandet UngInfo Uansett hvor lenge og hva du nsker studere i utlandet, er det viktig sjekke om. Studier i utlandet - Vestfold fylkeskommune 29.

For deg som nsker oppleve den amerikanske kulturen fra innsiden mens du studerer. Forsiden For elever Livet etter Foss Vi som studerer i utlandet. Sondre (21) nsket oppleve det store utland, og valgte derfor ta et. Studr ett r i utlandet - KILROY 19.

Se det som positivt og et tegn p selvstendighet at man i ung alder har klart gjennomfre lengre reiser i utlandet. Et frir i utlandet med EF gir deg den unike muligheten til lre deg sprk samtidig som du opplever verden. Gr det an studere i utlandet etter fullfrt.

Mulighetene og tilbudene er mange - s mange at rdgiver ikke kan ha full oversikt. For rdgivere Studer i utlandet - studeriutlandet Mange elever nsker ogs f vite mer om muligheter for studier i utlandet etter videregende opplring. Studeriutlandet er Norges offisielle nettsted for elever. Her kan du ske etter studieland, lrested ogeller fagretning for finne ut om de er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.