fredag 21. desember 2012

Forbrukerradet solkrem barn

Dette er spesielt viktig for deg med sensitiv hud, og for barn, som har en hud. Alt om Forbrukerrdet Hei du mann p 26 - n br du sette i gang og lage barn. Forbrukerrdet advarer mot solkremer som kan vre farlige. Her er de beste solkremene - Dinside konomi 2.

Forbrukerradet solkrem barn

Det er spesielt uheldig at solkremer ment for barn inneholder. 11 av 25 solkremer kommer drlig ut - NRK Livsstil - Tips, rd og.

Usikker p hvilken solkrem du skal smre barna med i sommer? Solkrem for barn er en av verstingene - 10. Test av solkrem 2015 : Forbrukerrdet 2.

Rets beste og verste solkremer Du br vre oppmerksom nr du kjper solkrem, bde til deg selv og barna. Populre solkremer versting i ny test - NRK Livsstil - Tips, rd og. Da er det viktig bruke solkrem som beskytter oss og barna vre mot. SOLKREM : Her har Forbrukerrdet plassert solkremene p et rdt og et grnt ark, de p.

Derfor br du kjpe solkrem hos oss! - Apotek 1

Forbrukerrdet advarer mot solkremer som kan vre farlige

De 24 solkremene fr et skalt rdt, surt fjes av Forbrukerrdet. 14 av kremene er ment for barn. TEST AV SOLKREMER : Forbrukerrdet har testet 35 solkremer som. Forbrukerrdet testet 25 solkremer for hormonforstyrrende stoffer i 2013.

Dersom solkremene inneholder stoffer som er skadelige for barnet eller miljet er. Apotek 1 Forbrukerrdet har testet 35 av rets solkremer - og produktene i Apotek 1 sitt.

24 solkremer fr stryk av Forbrukerrdet - Aftenposten 3. Hele 24 av 35 solkremer som Forbrukerrdet har testet, inneholder. Derfor br du kjpe solkrem hos oss.

Og av de fjorten solkremene i testen som er ment for barn, fr bare fem. Og dette rammer gravide kvinner og barn hardest.

Forbrukerrdet bekymret for hormonforstyrrende stoffer og nanostoffer. Forbrukerrdet mener disse med fordel br unngs av barn og unge. Bare tretten av 47 solkremer fr grnt lys - nyheter - 10. Nivea versting i solkremtest - - Norges strste moteside 1.

I r som i fjor er kremene underskt for hormonforstyrrende stoffer, allergifremkallende. Sol og sommer er i vente, men hva slags solkrem br du velge for deg eller barna? Det viser en test fra Forbrukerrdet, som mener det er srlig alvorlig at flere av produktene er ment for barn. Deg f barn, og det kan ogs vre kreftfremkallende for for eksempel.

Flere av barnesolkremene inneholder potensielt allergifremkallende, hormonforstyrrende. Forbrukerrdet har testet 25 solkremer, og resultatene er nedslende.

Forbrukerrdet vurderer solkrem basert p ingredienslisten og ikke basert p. Vi synes det er ekstra viktig at barn og gravide er forsiktige med.

I fjor testet Forbrukerrdet solkremer med faktor over 30. Dette er de tryggeste barne-solkremene - VG 11.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.